Plump Right Back Silicone Applicator

Beschrijving

Print

Creëer een killermake-uplook met onze superkrachtige applicator. Onze allereerste Plump Right Back siliconen applicator in combinatie met het Plump Right Back primer serum laat je huid voller aanvoelen en zorgt ervoor dat je make-up de hele dag lang perfect houdt. Ga voor de combinatie! Ontdek het zijdezachte, extra smeuïge effect van de Plump Right Back Primer formule in combinatie met onze siliconen applicator. De huid voelt meteen gehydrateerd aan en oogt de hele dag voller. Dankzij de unieke vorm en het exclusieve materiaal van deze applicator kan je jouw make-up zeer nauwkeurig en zonder veegjes aanbrengen voor perfect gelijkmatige resultaten, ook op de moeilijk bereikbare plekjes, en draag je tegelijkertijd bij aan minder onnodige productverspilling. Een applicator als geen ander! De Plump Right Back applicator is makkelijk in gebruik en zorgt voor een preciezere blending op moeilijk bereikbare delen.

Ingrediënten

Print

Raadpleeg de verpakking om de meest recente ingrediëntenlijst te bekijken.


How to Use It

Print

Combineer het met de Plump Right Back Primer voor perfecte make-upresultaten en een killermake-uplook. Gebruik warm water en milde zeep om de applicator te reinigen.
Dankzij de unieke vorm en het exclusieve materiaal van deze applicator kan je jouw make-up zeer nauwkeurig en zonder veegjes aanbrengen voor perfect gelijkmatige resultaten, ook op de moeilijk bereikbare plekjes, en draag je tegelijkertijd bij aan minder onnodige productverspilling.
Gebruik de siliconen applicator van de Plump Right Back om een hoeveelheid primer ter grootte van een muntje aan te brengen op de gereinigde gezichtshuid.
Breng de primer met vollermakend effect al deppend aan op de huid
Gebruik de spray om je huid te hydrateren, te verfrissen en om je make-up te fixeren

Benefits

Print

Creëer een killermake-uplook met onze superkrachtige applicator. Onze allereerste Plump Right Back siliconen applicator in combinatie met het Plump Right Back primer serum laat je huid voller aanvoelen en zorgt ervoor dat je make-up de hele dag lang perfect blijft zitten.

Reviews