Wicked Lashes

Beschrijving

Print

Ga voor een dramatisch wimperverlengend effect met dit stevige en duurzame design dat nog na de feestdagen heel lang zal meegaan. Deze nepwimpers zijn licht, flexibel en makkelijk te dragen. Ze zitten zo comfortabel dat je niet eens opmerkt dat je ze al aangebracht hebt.

Gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. Ze kunnen mits de juiste zorg en reiniging, meerdere dagen/nachten opnieuw gedragen worden. Het is aanbevolen de wimpers aan te brengen met behulp van onze professionele favoriete duo wimperlijm. Zo blijven de wimpers de hele dag lang goed zitten.

Voor het ontwerp van deze Wicked Lashes, te gekke limited-edition wimpers, werd inspiratie geput uit het hoofdpersonage van de aangepaste verhaallijn van The Twisted Land of Oz.

Ingrediënten

Print

Raadpleeg de verpakking om de meest recente ingrediëntenlijst te bekijken.

How to Use It

Print

Bedek het lijmstrookje van de wimpers met een dun laagje lijm. Breng het lijmstrookje zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan. Om de valse wimpers weer te verwijderen, trek je het strookje vanaf de buitenrand naar boven toe. Om de wimpers opnieuw te kunnen gebruiken, hoor je ze na elk gebruik grondig te wassen en weer in de oorspronkelijke verpakking op te bergen.

Reviews