Face

PERFECTE TEINT

BLUSH, CONCEALER, FOUNDATION VOOR DE DEKKING VAN JOUW
KEUZE EN ALLE EXTRA’S VOOR EEN PERFECTE TEINT.

Gezicht

Sorteer op
Blurring skin tint foundation in 24 buildable medium coverage matte finish shades
zie productdetails
Duik in levendige kleuren met het Pandoran Paradise Palette. Met 6 vegan highlighters en blushes geïnspireerd door de werelden van de Omatikaya en Metkayina Na'vi clans. Veganistisch maar nooit saai met verzadigde pigmenten. Limited edition, bewust en dierproefvrij.
zie productdetails
Fixeer en verfris je make-up met de Avatar Metkayina Mist. Voor een ultra gehydrateerde huid die je make-up de hele dag op zijn plaats houdt. Geïnspireerd door de onderwaterwereld van de Metkayina-clan. Gebruik na het aanbrengen van make-up. Houd zes tot twintig centimeter afstand en nevel over het hele gezicht. Limited edition, bewust en dierproefvrij.
zie productdetails
Ontdek de vegan Na'vi Paint in Official Avatar Blue! Voeg een blauwe wassing toe aan elke look voor een unieke, op Pandora geïnspireerde look. Snelle en gemakkelijke toepassing. Overal op het oog en gezicht te gebruiken en beschibaar in gedurfde kleuren. Limited edition, vegan en dierproefvrij.
zie productdetails
Glans en fonkel helderder dan voorheen met Avatar Biolume Highlighter Sticks. Breng je kunstenaarschap helemaal naar Pandora met een reeks glowy looks met 3 bioluminescente tinten. Opbouwbare, makkelijke veegapplicatie met 3 verkoelende tinten vol pigment. Limited edition, vegan en dierproefvrij.
zie productdetails
Hydrating Natural Medium Coverage Concealer For Face & Body
zie productdetails
Makeup Setting Spray met elektrolyten voor een voller en langhoudend resultaat
zie productdetails